Un alt succes pentru soprana albaneză Ermonela Jaho

Ermonela Jaho, soprana albaneză care a „cucerit” scene de renume mondial, a fost aleasă membru de onoare al Asociației Lirice „Alfredo Kraus” (Associazione Artistica Asturiana, „Alfredo Kraus”) din Spania. 

După succesul înregistrat în premiera operei „Adriana Lecouvreur” din Spania, pentru care cele mai mari ziare scriu cu titluri precum „Brillante Ermonela”, „Ermonela Jaho una diva” etc., vine acum o altă meritată apreciere pentru ea. Ministrul Culturii, Elva Margariti, deși nu ezită să-și exprime mândria, spune că ne alăturăm aplauzelor noastre, ale publicului din întreaga lume pentru ea. 

Până și eminenta soprană Ermonela Jaho are două cuvinte de spus, exprimând onoarea și recunoștința pentru această apreciere, întrucât arta unește inimile tuturor popoarelor. 

„Sunt foarte încântat să am această onoare de a primi această recunoaștere din partea Asociației Lirice Asturiene Alfredo Kraus. Din prima clipă în care am cântat la Oviedo, am simțit o legătură cu totul specială. Și îți sunt foarte recunoscător, pentru dragostea ta pentru artă și artiști. Astăzi, mai mult decât oricând, avem nevoie de sufletul nostru să se conecteze și cel mai bun mod de a face asta este muzica și arta, deoarece ele ne învață să simțim, să apreciem lucrurile frumoase și să fim în armonie unul cu celălalt. Omenirea este hrănită și crescută de cultură și este cea mai bună moștenire pe care o putem lăsa noilor generații. Așa cum marii artiști au mâncat Alfredo Kraus, la Callas sau la Caballé. 

Mulțumesc pentru această recunoaștere, care înseamnă foarte mult pentru mine, pentru că îmi va da și mai multă putere să mă perfecționez și să-mi lase sufletul să se exprime liber pe scenă. 

Traiasca muzica si traiasca opera! 

Mulțumesc, din toată inima”, scrie ea pe rețelele de socializare.  

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here