“Tristețe profundă pentru atacul teribil”, mesajul președintelui FIFA trimisă lui Duka

O explozie puternică a avut loc în Durrës în apropierea casei presedintelui FAF, Armand Duka. Din fericire, în urma exploziei au existat doar pagube materiale minore. După filmările, polițiștii l-au încătușat pe Arlen Hasanaj, în vârstă de 34 de ani, care nu a acceptat acuzația că ar fi pus tritolul la poarta lui Armand Duka. Avocatul său demonstrează prin filmări că în ziua exploziei, tânărul de 34 de ani se afla într-un centru comercial. 

Referitor la acest eveniment senzațional, un mesaj a fost transmis de președintele FIFA, Gianni Infantino. El și-a exprimat tot sprijinul său și al comunității internaționale de fotbal pentru președintele FAF, Armand Duka.

Președintele FIFA îl încurajează pe Duka oferind sprijinul fotbalului internațional, în aceste momente dificile pentru el și familia lui. „Am aflat cu mare șoc și profundă tristețe despre atacul oribil asupra casei tale de luni seara. În numele comunității internaționale de fotbal, aș dori să vă exprim sprijinul sincer pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră. Gândurile noastre sunt cu voi toți în acest moment dificil. „Sperăm că acest mesaj de solidaritate și sprijin vă poate ajuta în acest moment dificil”, a scris Infantino în scrisoarea sa. 

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here