Italia a câștigat Eurovision 2021, unde formatia “Maneskin” a câștigat datorită voturilor publicului. Formatia italiană a reușit să obțină 524 de puncte, lăsând pe locul doi Franța cu 499 de puncte în timp ce Elveția pe locul trei cu 432 de puncte. Ca urmare a victoriei, „Eurovision 2022” va avea loc la Torino. Întrebarea care se pune este: Cine va prezenta importantul eveniment european?

Este vorba despre Laura Pausini, Alessandro Cattelan și Mika care se vor număra printre prezentatorii Festivalului.

Cu toate acestea, știrile oficiale sunt de așteptat să fie anunțate la începutul lunii februarie la festivalul „Sanremo”.

Zvonurile despre trio circulă de luni de zile și potrivit presei italiene, Laura Pausini și Alessandro Cattelan și-au semnat deja contractele, cu excepția cântărețului britanic Mika, care și-a negat în repetate rânduri implicarea, deși se spune că este gata să semneze. contractul. Reprezentanta Albaniei este cântăreața Ronela Hajati, cu piesa „Sekreti”. Această melodie va deschide prima seară a semifinalelor „Eurovision”.

Ronela Hajati a anunțat că a plecat la Londra, pentru a prelucra melodia și pentru a aduce o versiune și mai actualizată.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here