Celebrul spectacol „Wie is de Mol” din Olanda alege Albania pentru filmări

Celebrul spectacol „Wie is de Mol” din Olanda a ales Albania pentru film ă ri. Ministrul Culturii, Elva Margariti, și-a exprimat entuziasmul, deoarece alegerea Albaniei  de „Wie is de Mol?” servește ca promovare pentru țara noastră. 

“Când am aflat că producătorii celebrei emisiuni „Wie is de Mol?” în Olanda aleseseră Albania, noi ne-am gândit evident că aceasta este promovarea perfectă pentru țara noastră, într-o altă țară care probabil, știa puțin sau nimic despre asta. Numere record ale audienței, doar în primele 4 episoade arată că Albania a stârnit o curiozitate extraordinară în public, ceea ce mărturisește dorința de a cunoaște mai multe, dar și selecția inteligentă și de succes a producătorilor. „Cu siguranță vom vedea rezultatele în sezonul turistic”, scrie ministrul Margariti pe Facebook. 

Albania a fost selectată ca destinație pentru filmările a 12 seriale din sezonul 22 pentru 2022, ale celei mai vizionate emisiune TV din Olanda, „Wie is de Mol?”. 

În spectacolul cu peste 4 milioane de spectatori, 11 concurenți, personaje VIP olandeze olandeze au venit în Albania și au inregistrat cu provocări și aventuri, în cele mai frumoase și impresionante locuri din Albania. 

Cele 11 vedete olandeze care au filmat serialul în Albania sunt artiști cunoscuți; Prezentatori TV, actori, creatori, jurnaliști, scriitori, cântăreți. Ei descoperă în fiecare serie, cu aventurile lor înfiorătoare, destinații spectaculoase ale Albaniei timp de douăsprezece săptămâni la rând. 

În ultima serie din „Wie is de Mol” va fi stabilit câștigătorul celui de-al 22-lea sezon, dar va fi demascat și infiltratul, cel care face rău pe tot parcursul serialului, cel care elimină prietenii cu intrigile sale, sabotează partenerii. , provoacă pierderi echipei, aduce neîncredere și creează situații misterioase pe tot parcursul seriei. 

În fiecare sâmbătă până pe 13 martie 2022, publicul olandez va rămâne blocat în fața ecranului, urmărind jocurile VIP-urilor olandeze pe fundalul fascinant al naturii, culturii și locurilor impresionante albaneze. 

Filmările celui de-al 22-lea sezon al programului „Wie is de Mol” au fost asistate și susținute, printre altele, de Ministerul Culturii și Ambasada Republicii Albania în Țările de Jos.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here