Festivalul Cântecului de la Radio Televiziunea Albaneză ( Festivali i Kenges) se va desfășura în trei seri, în care, ca în fiecare an, se promit pline de emoții, unde vor concura 20 de artiști. Festivalul din RTSH va avea loc în pe 27, 28 și 29 decembrie la Palatul Congreselor.

Cea de-a 60-a ediție a festivalului va fi moderată de Xhemi Shehu, Jonida Maliqi, Isli Islami și Kelvi Kadilli. Director artistic este Elton Deda.

Cea de-a 60-a ediție a Festivalului din RTSH își rezervă participarea specială a compozitorului, și producătorului TV Ardit Gjebrea și a unora dintre cele mai cunoscute nume. Unii din participanti  are  un rol deosebit la istoria festivalului.

Din cauza pandemiei și a situației în care se află țara cu creșterea numărului de infecții în ultimele zile, festivalul va avea un public cu număr limitat.

În cel de-al 60-lea festival vor concura între ei melodiile interpretate de Alban Ramosaj, Denis Skura, Evi Reçi, Gjergj Kaçinari, Janex (Xhejn Kumrija), Castro Zizo, Kelly, Mirud, Rezarta Smaja, Ronela Hajati, Saimir Çili, Endri Prifti, Shega, Urban Band, Eldis Arrnejti, Ester Zahiri, Casey Rrustja, Olimpia Smajlaj, Viola Xhemali și Xhuljana Pjetra.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here