Artista muzicii clasice, Ermonela Jaho mesaj de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

Ermonela Jaho surprinde cu piesa „Lule borë” de ziua oamenilor cu abilități diferite.

Soprana Ermonela Jaho s-a alăturat tinerilor artiști cu dizabilități, pentru a aduce celebra melodie de la Shkodra „Lulebore” de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.

Diva muzicii clasice, Ermonela Jaho, spune că a lucra cu ei ia adus multe emoții și o lecție de viață. „Fiecare dintre noi este o ființă unică. Mi-au dat o emoție extraordinară și o lecție de viață. „Trebuie să ne iubim, să ne respectăm unul pe altul pentru ceea ce suntem”, a spus soprana. Soprana de renume mondial a îmbrățișat mai multe cauze.

„De Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, transmitem încă o dată cu fermitate mesajul #Nimeni nu ramane in urma în fiecare domeniu al vieții, de la educație la sport și arte.

În colaborare cu soprana Ermonela Jaho, tineri din mai multe categorii de persoane cu dizabilități, dar cu înclinații artistice, unii dintre ei absolvenți sau care studiază la Universitatea de Arte, aduc într-un dock-clip mărturiile lor despre dificultățile vieții unui artist cu dizabilități, arătand talentul cu o performanță fantastică”.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here