Pe scena teatrului „Migjeni” a avut loc spectacolul „Concert în vreme de pandemie”.

Această varietate, scrisă și regizată de Ismet Drishti și Armir Shkurti, a stârnit curiozitatea publicului. Totul în această piesă este conceput și organizat cu măiestrie de regizorul Ismet Drishti, care se întoarce în orasul sau natal sa după mulți ani cu o punere în scenă.

Cu participarea comedianților, Besnik Çinari și Drande Xhaj, dar și a noii generații de actori, spectacolul a fost o întoarcere a umorului.

„Cel mai mare eveniment este că am câștigat o trupă extraordinară de tineri, un grup minunat de tineri care ar fi râvniți de orice trupă din Albania”, a spus Drishti.

„Concert în vremuri de pandemie”, a readus în atenția publicului ceea ce se întâmplă cu societatea albaneză, unde cu gluma umoriştilor din Shkodra au fost puse în joc fenomene și comportamente ale societății albaneze.

Ismet Drishti revine după 23 de ani ca regizor împreună cu scenaristul Armir Shkurti și cu umor, dedică această bunătate „generozității” Comitetului Tehnic pentru COVID care a permis dezvoltarea acestor spectacole.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here