În cadrul cooperării și consolidării relațiilor învățământului preuniversitar albanez cu universitățile din România, astăzi la Tirana o s-a desfășurat vizita delegații românești a Universității “Ovidius” din Constanța în România. Vizita care a avut loc la liceul “Cajupi” la ora 12.00, are ca scop promovarea Universității “Ovidius” în facilitățile Gimnaziale și în fața studenților care ar putea fi interesați să studieze la această universitate din România.
Delegația este formată de. dr. Cristina Dafinoiu, prof. dr. Viorica Nedelcu, lector dr. Laura Pascale.

La intalnirea cu directoarea liceului doamna Teuta Dobi, delegatia românească a propus semnarea unui acord care deschide drumul unor colaborări pe domenii de interes comun, precum şi în cadrul Programului Eramus+ care permite mobilități de studenți şi staf academic.

Inainte de Tirana delegatia a fost la Korcea unde s-a încheiat acordul bilateral între universitatea “Fan S. Noli” din Korcea şi Univ. “Ovidius” din Constanța, acord care deschide drumul colaborărilor pe domenii de interes comun.

Pe 18 noiembrie, în sediul Rectoratului, a avut loc această întâlnire la care au fost prezenți lideri ai ambelor instituții: adjunct al rectorului pentru proiecte și știință, UNIKO, dr. Benita Stavre, adjunct al rectorului didactic, dr. Arto Adili, Decanul FEF, prof. la fel de. dr. Jonela Spaho și șef al Departamentului de Limbi Străine, dr. Daniela Stoica, precum și delegația Universității „Ovidius”.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here