Pe 18 noiembrie, în sediul Rectoratului, a avut loc o întâlnire în cadrul cooperării dintre Universitatea „Fan S. Noli” și Universitatea „Ovidius” din Constanța, România. La întâlnire au fost prezenți lideri ai ambelor instituții: adjunct al rectorului pentru proiecte și știință, UNIKO, dr. Benita Stavre, adjunct al rectorului didactic, dr. Arto Adili, Decanul FEF, prof. la fel de. dr. Jonela Spaho și șef al Departamentului de Limbi Străine, dr. Daniela Stoica, precum și delegația Universității „Ovidius” formată din prof. la fel de. dr. Cristina Dafinoiu, prof. ca dr. Veronica Nedelcu și lector, dr. Laura Pascale.

Astăzi s-a încheiat acordul bilateral între universitatea Fan S. Noli din Korcea şi Univ. Ovidius din Constanța, acord care deschide drumul unor colaborări pe domenii de interes comun, precum şi în cadrul Programului Eramus+ care permite mobilități de studenți şi staf academic.

Discuțiile s-au concentrat pe activitățile comune care se vor desfășura în cadrul acestui acord. vicerector, dr. Benita Stavre a spus că acest parteneriat se bazează pe o bază concretă de cooperare, subliniind că poate începe cu schimburi de personal și studenți în cadrul programului Erasmus+ care începe în curând.

Prietenii din România au apreciat primirea și rolul deosebit pe care îl va avea această cooperare în internaționalizarea Universității, care este una dintre prioritățile Universității pe care o reprezintă. În cadrul întâlnirii s-au discutat și activități concrete care pot avea loc în acest context.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here