Cinci seri la Teatrul “Turbina” cu comedia „Mor de râs”

De neratat au fost cele cinci seri la „ArTurbina”. O capodopera de Paul Elliott, regizat de Ilir Bokshi. O comedie care a reunit nume cunoscute ale scenei, precum Olta Daku, Luiza Xhuvani, Zamira Kita, Paola Kodra și Silvio Goskova.

Comedia a avut loc pe 3, 4, 5, 6 și 7 noiembrie. Prin actorie, cu comedia „Mor râzând” vine un mesaj puternic despre viață și despre care să te bucuri de fiecare moment al ei.  Unul dintre cele mai apreciate nume din teatrul și cinematografia albaneză, actrița Luiza Xhuvani, joacă unul dintre rolurile principale din comedia „Mor de râs”. Ea aduce un personaj foarte frumos și realizat. O altă actriță la fel de talentată, parte a comediei este Olta Daku. Câștigătoare a numeroase premii la diferite festivaluri de teatru și film atât în ​​țară, cât și în străinătate, de data aceasta publicul a găsit-o cu un rol în „Mor de râs””. Zamira Kita, una dintre cele mai bune actrițe de comedie a jucat rolul Leonei, un personaj foarte frumos. Silvio Goskova, unul dintre tinerii actori ai teatrului, va interpreta un personaj frumos și proeminent. Ca actor, Goskova a interpretat până acum multe roluri cu diverse trupe, cum ar fi trupa Teatrului “Metropol”, Universitatea de Arte, Teatrul „Çajupi ”, etc. 

Paola Kodra, o actriță tânără, dar de succes a teatrului „Andon Zako Çajupi” a jucat rolul Rachelei, o fată plină de vise și pasiuni, dar care se confruntă cu infidelitatea și surprizele. Paola Kodra a fost lăudată de mai multe ori în diferite festivaluri de teatru și a jucat cu succes, pe scena Teatrului Național sau pe scena Teatrului “Metropol” din Tirana. 

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here