48 de steaguri ale lumii se vor vedea pe 5 noiembrie în Albania, cu ocazia eventului „The Miss Globe 2021”. Pentru al 17-lea an, „Asociația Deliart” și producătorul Petri Bozo organizează una dintre cele mai importante evenimente de frumusețe din lume.  Dar care a fost garanția că acest frumos eveniment se organizează de ani de zile la noi? Ce se ascunde în spatele asta? 

Regizorul Petri Bozo a mărturisit în spectacolul„Rudina” de la TV Klan, că totul stă în încrederea creată de-a lungul anilor, garantând securitatea maximă. 

„Am vrut să explic de ce spectacolul are succes. Prima data am fost foarte corecti cu toti anii de organizare inca din primul an in 2004. Anul in care am castigat un contract pe termen lung, datorita increderii pe care ne-a acordat-o detinatorul brevetului. Apoi, ne-am continuat călătoria până când am reușit să transferăm proprietatea asupra brevetului către Deliart. Vineri, 5 noiembrie, în sala Parcului Olimpic „Feti Borova” din Tirana, 48 de frumuseți au fost in competitie pentru titlul de cele mai frumoase de pe glob. 

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here