Deschisă la Tirana expoziția EXPO TriSAV

La sala mare a Muzeului Național de Istorie la Tirana vineri, 1 octombrie 2021 s-a deschis Expoziția “EXPO TriSAV”.

Evenimentul a avut loc la sala mare a Muzeului. Lucrările celor trei tinere talente Alina Buzi, Sara Hysolli și ValArt au fost expuse pentru cei prezenti.

Curator al expoziții este profesorul de artă, pictor / designerul Olger´t RAKIPLLARI. Expoziția va fi deschisă timp de 3 zile. Expoziția conține creațiile a celor trei tinere talente din ultimii ani. La aceasta expozitie sunt expuse peste 160 de lucrari.

Evenimentul a fost organizat de Centrul SIDI EDUCATION, care i-a onorat Alina si Valentina cu Medalia „ARTISTUL VIITORULUI” și a susținut această activitate, demonstrând încă o dată munca pe care o fac pentru copiii.

La promovarea expozitii a participat si dmna Entela Binjaku, director al Fundatiei “Harriet Martineau” care a si transmis tuturor celor prezenti felicitare si multumirea mai ales avend in vedere conditiile in care suntem cu restrictiile din cauza Covid 19.

“Mulțumesc doamnei Entela Binjaku pentru salutul din această ceremonie și cuvintele încurajatoare, care i-adaugat farmecul acestei seri”, a spus doamna Inxhi Alicka, responsabila pentru organizarea acestui event.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here