Miercurea a început în Albania, educația suplimentară la sistemul preuniversitar.

După cum este prevăzut in fiecare zi elevii vor avea la dispozitie aproximativ 2 ore și 30 de minute. Elevii și părinții care s-au prezentat ieri la școală apreciază orele suplimentare datorate numeroaselor neajunsuri din timpul învățării online, dar, din moment ce prezența este opțională, nu toți elevii s-au prezentat.

Forțarea vaccinării personalului pedagogic îi face pe părinți și elevi să se simtă mai în siguranță.

Cu ocazia începerii învățământului suplimentar, ministrul educației, sportului și tineretului, Doamna Evis Kushi, s-a adresat elevilor, profesorilor și părinților printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

Kushi spune că toate școlile sunt pregătite pentru educație suplimentară, care a fost evaluată de experți, profesori și părinți ca o necesitate, în special pentru elevii din zonele cu risc în momentul vârfului pandemiei, unde învățarea online a durat mai mult decât în ​​zonele din alte tara.

Ministrul adaugă că procesul de învățare va fi cuprinzător și că, pe lângă repetarea sau consolidarea cunoștințelor, conține și activități sportive și distractive. Ea îndeamnă elevii să profite de această ocazie pentru a începe noul an școlar cu cunoștințe recuperate.

La finalul mesajului, ministrul Kushi le-a reamintit tuturor să nu uite grija și atenția la regulile anti-COVID, pentru a proteja sănătatea.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here