Anul acesta Albania a atras mulți turiști din România. Interesul turiștilor români este în creștere. Majoritatea cetătenilor români vin cu mașini proprii. O mare parte din ei aleg Durres, poarta Albaniei la Marea Adriatică, coasta din Vlora, sau Saranda, litoralul din marea Ionica. Ei mai vizitează canioanele din Lengarica, sau Canionul Osum, băile termale din Permet etc.

Administratorul agentiei “Romania Travel”, agentie licențiată de statul albanez dl. Enea Kereci spune ca Durresi, Vlora, Saranda, Ksamil sunt printre destinațiile cele mai căutate. Pentru toti cei interesati de aventură si vacanțe frumoase el îi invită pe turiștii români să viziteze Albania pentru după cum se exprimă el” nu este departe, prețurile sunt convenabile și oameni primitori”.

“Agenția noastră recomandă și restaurantele precum restaurantul din Berat “Guva Mangalem”.

Dl Kereci povestește ca agenția “România Travel” a ajutat o mulțime de români care s-au confruntat cu diverse probleme, precum traducerea la doctor, remorcare mașină, etc. Sfaturile sunt gratuite. Totul de dragul celei ce facem și de dragul pentru români și România, tara la care am urmat studiile universitare. Deci, fiecare român de pe teritoriul albanez ne poate contacta pentru sfaturi gratuite. Contactele noastre sunt romaniatravel2018@gmail.com sau 035568 333 0652″.

Din experiențele petrecute el mai povestește cazul unei familii din Republica Moldova.

“Prețul serviciului pe care l-am trimis a fost până la 50% mai mic din prețul din Moldova. Mulți români s-au temut să vină în Albania, dar cu informațiile oferite de grupurile care sunt pe Facebook, cum ar fi: “Vacanțe în Albania”, au văzut singuri că în Albania nu există niciun risc. Sunt mulțumiți de prețurile, condițiile de cazare și mâncarea din Albania.

Toți cetățenii români primesc sfaturi/informații gratuite pentru a călători din România în Albania, desigur din câte putem, chiar și prin recomandarea site-ului, mae.ro”, spune spune dl.administrator Kereci.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here