De la nuntă până la vacanța din Maldive, se încheie aventura pentru Fjolla Morina

Astăzi s-a încheiat aventura cântăreței Fjolla Morina, care a căzut în mâinile poliției după ce a fugit. A fost arestată în această dimineață, după ce a fost oprită de poliție în magazinul ei din cartierul Emshir din capitala Kosovo. Din aprilie, cântăreața a fost declarată căutată internațional, fiind acuzată de „trafic de arme și muniții” în Albania. 

Anul trecut, pe 10 septembrie, a fost surprinsă la trecerea frontierei Morina cu două pistoale. Fjolla a fost ținută sub „arest la domiciliu” în Kukës timp de o lună, dar apoi a scăpat și poliția a declarat-o căutată la nivel internațional. 

Ea a fost condamnată pe 25 martie de Curtea Kukës la 9 ani de închisoare, care a devenit la 6 ani după deducerea a 1/3 din procesul scurtat. Procuratura a solicitat doar 7 ani, dar Curtea a fost mai dură, întrucât anterior schimbase calificarea infracțiunii din „deținerea ilegală de arme” în „trafic de arme”. În timp ce fugea, Fjolla Morina a făcut mai multe călătorii în diferite țări cu partenerul ei și chiar și-a încununat dragostea cu căsătoria în Maldive. 

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here