“Ferma animalelor” îi readuce pe actori pe scenă

Teatrul Național a deschis sezonul artistic cu opera teatrală „Ferma animalelor”.

Pandemia a avut un efect profund asupra artei, iar după deschidere, artiștii sunt dornici să revină la activități.

„Ferma animalelor”, capodopera lui 𝗚𝗲𝗼𝗿𝗴𝗲 𝗢𝗿𝘄𝗲𝗹𝗹, care se ridică împotriva oricărei tiranii, readuce pe scenă actorii Teatrului Național. Ministrul Culturii, Elva Margariti, dă vestea mult așteptată despre premiera operei lui George Orwell, în regia lui Driada Dervishi, produsă de Teatrul Național.

Orwell s-a născut în 1903 în Motihari, Bengal, India. Numele său adevărat era Eric Arthur Blair. A început să scrie de la o vârstă fragedă și chiar a publicat în periodice de facultate, dar nu-i plăcea școala. Spre sfârșitul celui de-al doilea război mondial, a scris „Ferma animalelor” și când s-a încheiat războiul, a plecat în Scoția.

„Animal Farm” a făcut în cele din urmă succesul lui Orwell. Din păcate, Orwell nu a trăit suficient de mult pentru a vedea cât de mult va avea succes pentru că a murit de tuberculoză la Londra pe 21 ianuarie 1950.

Anunțul

“Ferma animalelor”, o lucrare alegorică împotriva oricărei dictaturi, ne aduce înapoi la spectatorii teatrului. Și câteva zile ne separă de premiera operei lui George Orwell, în regia lui Driada Dervishi, o producție a Teatrului Național.

După o lungă oprire a eventelor din cauza pandemiei COVID 19, „ANIMAL FARM”, capodopera lui 𝗚𝗲𝗼𝗿𝗴𝗲 𝗢𝗿𝘄𝗲𝗹𝗹, readuce pe scenă actorii Teatrului Național.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here