Brataj, șeful de Urgență Națională, apel la cetățeni: Varianta „Delta” este confundată cu gripa obișnuită

Covid 19 s-a schimbat de când a apărut în China la sfârșitul anului 2019. Până în prezent au existat o serie de variante care au apărut în timpul pandemiei care au schimbat modul în care este transmis, pericolul și chiar simptomele. Acum varianta „Delta” este deja la nivel global. Varianta „Delta” este confundată cu gripa obișnuită, deoarece simptomele sunt aceleași. Aceasta este alarma declanșată de șeful de Urgență Națională, Skënder Brataj, în timp ce le cere cetățenilor să nu neglijeze niciun simptom. 

Principalele simptome ale variantei „Delta” sunt cefaleea, durerile în gât, secrețiile nazale și febra. Aceste simptome te fac să crezi că ai gripa sau o răceală ușoară, dar de fapt adevărat poate fi contrariul. Brataj a cerut fiecărui cetățean care are aceste simptome să ceară imediat un test rapid sau tampon. 

„Niciun virus nu-l poate opri să intre. Din păcate, „Delta” a schimbat simptomatologia, deoarece pare mai mult ca o răceală decât COVID în acest moment. Este foarte confundat cu răceala obișnuită și gripa comună. Principalele simptome sunt cefaleea, durerile în gât și secreția nasului, secrețiile nazale și febra. Orice persoană care are aceste simptome ar trebui să ceară un test rapid sau un tampon, să nu-l interpreteze ca o răceală sau o gripă, deoarece ar putea fi COVID sau „Delta”, a spus Brataj. 

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here