Teatrul este deschis copiilor!

În momentul în care campania de vaccinare se mișcă într-un ritm rapid revenirea la viața normală era ceva ce toată lumea își dorea. Copiii au suferit și mai multă izolare de pandemie și se pare deja că acesta este un coșmar lăsat în urmă. În aceste zile fierbinți de vară, dacă copiii nu vor merge la plajă cu familiile lor, cu siguranță ar trebui să meargă la teatru. Ministrul Culturii Elva Margariti îi informează pe părinți să-și ducă copiii la teatru, să-și petreacă timpul cu poveștile fraților Grimm. 

Poveștile fraților Grimm, o moștenire prețioasă a literaturii pentru copii, servește ca simbol al tuturor basmelor mondiale și ca sursă inepuizabilă de povești ale scriitorilor contemporani. Cu lucrarea lor dezvăluie cititorului figuri mitologice, populare, figuri de animale, păduri misterioase etc., împodobindu-le cu un spirit romantic, plin de fantezie, cu proverbe, epitete și frumoase figuri literare. 

Iată ce scrie dmn. Ministru: 

„Teatrul este deschis pentru copii! 

În aceste zile de vară, cei mici se pot distra cu poveștile fraților Grimm la Teatrul Național Experimental „Kujtim Spahivogli”. 

„Hansel și Gretel” îi invită la aventurile lor! 

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here