DRP: Ne apropiem de finalul etapei de evaluare a cererilor de finanțare nerambursabilă depuse până pe 15 martie

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP) prin un comunicat a anuntat ca: “Săptămâna aceasta suntem pe ultima suta de metri în procesul de evaluare al cererilor de finanțare nerambursabilă”. Tot în acest comunicat se comunică si organizarea de câtre DRP a “Zilei Porților Deschise” luni, 14 iunie, începând cu ora 10.00.

Găsiti in continuare și anunțul publicat pe pagina de web a DRP.

“Ne apropiem de finalul etapei de evaluare a cererilor de finanțare nerambursabilă depuse la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP)!La 1 decembrie 2020, DRP a dat startul primei sesiuni deschise de finanțare nerambursabilă pentru anul 2021. Începând cu data de 16 martie a.c., reprezentanți din cadrul DRP au început verificarea dosarelor, au contactat beneficiarii în vederea completării informațiilor care nu au fost transmise inițial sau au făcut demersuri privind retransmiterea anumitor documente pentru ca cerințele prevăzute în Ghidul de Finanțare Nerambursabilă să fie respectate.Comisia de evaluare a fost constituită în luna mai, ulterior aprobării procedurii privind organizarea comisiei de evaluare și alocarea bugetară, la nivelul Secretariatului General al Guvernului (SGG). Săptămâna aceasta suntem pe ultima suta de metri în procesul de evaluare al cererilor de finanțare nerambursabilă.

Din dorința de a avea un dialog deschis, DRP va organiza Ziua Porților Deschise luni, 14 iunie, începând cu ora 10.00.

Asigurăm astfel transparentizarea procesului de evaluare a cererilor de finanțare pentru proiecte depuse de către membrii comunităților românești de pretutindeni. Tot luni, vom afișa și rezultatele evaluării proiectelor pe site-ul nostru și pe pagina de Facebook a DRP.Detaliile privind Ziua Porților Deschise vor fi anunțate în zilele următoare”.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here