Tradițiile unesc Diaspora

Tradițiile unesc Diaspora – Povești ilustrate de Paști

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni așteaptă de la copiii români din diaspora și din comunitățile istorice, desene, fotografii, scurte clipuri video cu modul în care ei au participat la pregătirea Paștilor după tradițiile românești.

Prin un anunț dedicat tuturor copiilor  între 3 si 14 ani,  români și care locuiesc în afara României, DRP invităm copii sa povesteasca în imagini cum i-au ajutat pe cei dragi să respecte tradițiile românești în pregătirea sărbătorilor pascale.

Potrivit anunțului toti cei interesați pot  trimite desenele, fotografiile și clipurile video la adresa de e-mail comunicare@dprp.gov.ro sau prin mesaj privat pe Facebook, începând de astăzi, 26 aprilie, până în 3 mai, la ora 12:00.

DRP  roagă copii  să precizeze în e-mail sau mesaj numele, vârsta, localitatea în care sunteți stabiliți și zona din România din care ați plecat, precum și acordul pentru publicarea imaginilor și informațiilor aferente.

Materialele primite vor fi publicate pe pagina de Facebook a Departamentului, pentru a bucura și alte familii de români”, se încheie anunțul.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here