În urmă cu trei ani, Ermal Meta s-a clasat pe locul cinci în „Eurovision” cu piesa „Non mi avete fatto niente” în colaborare cu Fabrizio Moro. Acest cântec a fost câștigătorul acelui an al Festivalului Cântecului Italian din Sanremo.

Ermali se întoarce din nou anul acesta în „Sanremo” cu piesa intitulată: „O mie de lucruri să-ți spun”. Este autorul textului și pentru muzică a colaborat cu R. Cadelli.

Nu există nicio îndoială că fiecare material pe care îl aduce și lucrează imediat se transformă într-o emoție care este îmbrățișată de toți.

Și în acest an Ermal Meta a capturat inimile italienilor cu piesa sa incitantă și, conform unui clasament provizoriu, el se numără printre principalii care au câștigat din nou „Sanremon”.

Atât seara în care a fost prezentată piesa sa, cât și aseară, în care a fost noaptea cântecelor altora, Ermali ocupă primul loc. Pe baza unui clasament preliminar bazat pe voturile publicului, principalul cântăreț albanez s-a situat pe primul loc în lista celor 26 de mari artiști. 300 de persoane au participat la vot și majoritatea voturilor au fost colectate de Ermal Meta.

 

Piesa lui Ermal i-a cucerit pe toți după ce a adus poezia dragostei adevărate la „Sanremo”, scriu presa italiană. Între timp, cântăreața a primit aprecieri ridicate de la critici.

Ermal Meta a arătat că a păstrat această piesă într-un sertar timp de 3 ani, pentru că aștepta momentul potrivit pentru a o prezenta la festivalul italian.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here