Prezentarea scrisorilor de acreditare de către ambasadorul Octavian Șerban

La 11 februarie 2021, E.S. dl. Ilir Meta, a primit E.S. dl. Octavian Șerban cu ocazia prezentarii scrisorilor de acreditare, în calitate de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al României în Republica Albania.

Potrivit president.al “Președintele Meta i-a urat ambasadorului Serban succes în misiunea Sa în Albania, pentru consolidarea în continuare a relațiilor tradiționale foarte bune dintre cele două popoare și țările noastre.

Președintele Meta a mulțumit ambasadorului pentru asistența României pentru a face față consecințelor și reconstrucția zonelor afectate de cutremurul din noiembrie 2019.

 Șeful statului și-a exprimat recunoștința față de ambasador pentru sprijinul continuu al României în procesul de integrare a Albaniei și a regiunii în Uniunea Europeană.

 Șeful statului și-a exprimat recunoștința față de ambasador pentru sprijinul continuu al României în procesul „La baza relațiilor istorice dintre popoarele noastre se află prețioasa activitate a diasporei albaneze în România, pentru păstrarea tradiției, limbii si culturii albaneze dar mai ales contribuția sa „pentru proclamarea independenței Albaniei în 1912”.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here