La 11 februarie 2021, E.S. dl. Ilir Meta, a primit E.S. dl. Octavian Șerban cu ocazia prezentarii scrisorilor de acreditare, în calitate de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al României în Republica Albania.

Potrivit president.al “Președintele Meta i-a urat ambasadorului Serban succes în misiunea Sa în Albania, pentru consolidarea în continuare a relațiilor tradiționale foarte bune dintre cele două popoare și țările noastre.

Președintele Meta a mulțumit ambasadorului pentru asistența României pentru a face față consecințelor și reconstrucția zonelor afectate de cutremurul din noiembrie 2019.

 Șeful statului și-a exprimat recunoștința față de ambasador pentru sprijinul continuu al României în procesul de integrare a Albaniei și a regiunii în Uniunea Europeană.

 Șeful statului și-a exprimat recunoștința față de ambasador pentru sprijinul continuu al României în procesul „La baza relațiilor istorice dintre popoarele noastre se află prețioasa activitate a diasporei albaneze în România, pentru păstrarea tradiției, limbii si culturii albaneze dar mai ales contribuția sa „pentru proclamarea independenței Albaniei în 1912”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.