Leonardo DiCaprio i-a scris o scrisoare deschisă președintelui Statelor Unite, Joe Biden

Leonardo DiCaprio a redactat o scrisoare deschisă adresându-i-o președintelui Statelor Unite, Joe Biden. 

Leonardo DiCaprio își continuă misiunea de a încerca să aducă o schimbare în bine trimițându-i o scrisoare deschisă lui Joe Biden pe tema crizei climatice.

Momentul potrivit pentru a ne confrunta cu criza climatică este acum”, a scris Leonardo DiCaprio pe Instagram.

“Mă alătur astăzi liderilor din guvern, sectorul de business și mișcarea ecologistă pentru a-i solicita lui Joe Biden să fie liderul de care avem nevoie în actualul context climatic și liderul pe care știința îl solicită.”

Scrisoarea a fost semnată de persoane din industria divertismentului, oameni de știință, fizicieni, personalități din televiziune, ONGiști și activiști.

“Ceea ce avem de făcut de acum înainte presupune un efort uriaș: nevoia de aplana criza de sănătate publică globală și criza economică și nevoia de a-i uni pe americani – toate acestea sunt urgente.

În vreme ce ne recuperăm de pe urma pandemiei de COVID-19 și reconstruim economia globală, trebuie să intervenim și în problemele climatice. De fapt, acestea nu sunt misiuni diferite; ele se suprapun. Acesta este cel mai important deceniu din istoria umană în confruntarea crizei climatice”, a scris Leonardo DiCaprio. 

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here