Albania va continua să fie închisă de la ora 22:00 – 06:00, pentru o perioadă nedeterminată. Comitetul de experți a decis astăzi că starea de acoperire va continua în următoarele săptămâni. Știrea a fost făcută publică de către membrul Comitetului, Mira Rakacolli, care a susținut că incidența răspândirii a crescut în ultimele două săptămâni. 

Rakacolli a spus că în ianuarie a crescut numărul persoanelor infectate din grupa de vârstă de 15-24 de ani. Potrivit acesteia, această grupă de vârstă provine din raioane și se întoarce din nou în raioane, determinându-i să transmită virusul familiilor lor și extinzând lanțul de infecții. Rămânând pe aceeași linie, ea a citat că studenții vor continua cu cursurile online. Rakacolli a declarat astăzi că după discuții s-a decis că pentru o perioadă de timp studenții vor continua cursurile online. 

„Ceea ce am văzut îndeaproape în aceste două săptămâni este că incidența a crescut la o vârstă fragedă. Deși nu există spitalizări, dar și decese, acești indicatori vorbesc despre o mai mare atenție la situație și pentru a opri precipitarea situației din țară. 

Prin urmare, am decis să continuăm cu restrictiile și să nu avem zboruri cu Marea Britanie ”, a spus Rakacolli. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.