Acum câteva zile s-a răspândit știrea că înghețatele din China au dat rezultate pozitive pentru Covid-19. Dar, într-adevăr, există loc pentru panică? În Tianjin, China, trei probe de înghețată au dat rezultate pozitive cu Covid-19. După ce au primit semnale de infecții cu înghețată, autoritățile sanitare urmăresc persoanele care ar fi putut fi „în contact” cu înghețata. 

Au fost produse de compania de alimente Tianjin Daqiaodao, în zona de nord a Tianjin. 

Compania a produs în total 4836 cutii, dintre care 1812 au fost vândute către diferite municipii. Aproximativ 2089 dintre cutii sunt sigilate și securizate, potrivit China Daily. 

Autoritățile investighează 65 de cutii, care au fost vândute pe o piață locală, după ce s-au găsit 3 probe pozitive. Aceste știri s-au adăugat la teama că situația cu pandemie nu se va îmbunătăți. De Dr. Stephen Griffin, un virolog, a declarat pentru Sky News că nu este nevoie să intrăm în panică. „Ar putea fi rezultatul unei probleme cu producția din fabrică și potențial cu igiena. Nu este nevoie să intrăm în panică, deoarece asta nu înseamnă că fiecare bucată de înghețată va fi brusc contaminată cu coronavirus”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.