Expoziția „Părinții Independenței”, care conține portretele a celor 40 de semnatari ai actului de Independență al Albaniei, și-a deschis porțile în Muzeul Național de Istorie.

În cadrul sărbătorilor din noiembrie, Muzeul Național de Istorie, în colaborare cu pictorul Arben Morina, a deschis o expoziție care conține portrete a 40 de semnatari. Prezent la vernisajul acestei expoziții, pictorul Arben Morina a spus, printre altele, că „Părinții Independenței” are o importanță deosebită pentru el, în calitate de autor al acesteia.

 „Pentru mine, această expoziție are o importanță deosebită și am simțit tot ce am făcut pentru că bunicul meu Zihni Abas Kanina Hamzaraj, a fost unul dintre inițiatorii declarației de independență”, a spus artista Morina. Expoziția „Părinții Independenței” a fost organizată ca parte a evenimentelor din noiembrie.

Imediat, în discursul său de salut, directorul Muzeului Național de Istorie, Dr. Dorian Koçi, a declarat că această expoziție este o combinație perfectă de portrete din tablourile părinților noștri de 40 de semnatari ai independenței și obiectele lor personale situate în Muzeul Național de Istorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.