Așa cum promisese la conferința de presă de la sfârșitul anului, premierul Edi Rama a dat vestea mult așteptată despre vaccinuri. Se așteaptă ca vaccinul anticovid să sosească în Albania în a treia săptămână a lunii ianuarie. Știrea a fost confirmată de premierul Edi Rama la o conferință.

El a anunțat că Albania s- a furnizat cu 500 de mii de doze de vaccin. Rama a spus că a fost de acord cu compania americană Pfizer și că la începutul celei de-a treia săptămâni a lunii ianuarie vor veni primele 10.750 de doze de vaccin împotriva Covid-19. Premierul Rama a spus că vaccinarea va începe mai întâi cu cei din sectorul sanatatii, apoi cu profesorii, polițiști și adulții peste 75 de ani. 

În ajunul sfârșitului de an, Albania a asigurat oficial primele 500 de mii de doze de vaccin anticovid de la compania Pfizer. “Primele 10.700 de doze vor veni în a treia săptămână a lunii ianuarie. Peste 30.000 mai vor veni în februarie. În timp ce împreună cu alte două țări partenere am asigurat 9.000 de doze”, a spus Rama.  

Campania, care va avea deviza „Albania zâmbește”, va începe în termen de o lună pe stadionul „Air Albania” din Tirana. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here