Direcția Generală Maritimă face apel la toate entitățile care operează pe coastă să fie foarte atenți, deoarece vremea se va înrăutăți. Coasta va fi sub puterea vântului în perioada 27-30 decembrie, așa că trebuie luate măsuri pentru a nu naviga în aceste zile. Săptămâna aceasta se estimează că va fi afectată de condițiile meteorologice volatile. Precipitațiile vor fi prezente pe tot parcursul săptămânii.

„În perioada 27-30 decembrie 2020, vremea se va înrăutăți. Coasta noastră va fi acoperită de vânt la sud și sud-vest cu viteze cuprinse între 10-20m / s, iar puterea mării va varia de la 5-8 grade Buffort, în timp ce înălțimea valului va fi de 1,50 -2,50 m. Vremea agravată se va răspândi pe coasta noastră.

Pentru a preveni orice situație neașteptată din cauza condițiilor atmosferice, căutăm cooperarea tuturor entităților care activează în domeniul afacerilor maritime, pentru a lua toate măsurile necesare pentru a furniza vehicule în port și pentru a spori pregătirea echipajului în vehicule. ponton. „Siguranța  este prioritatea noastră!”, se spune în aviz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here