“Sărbătoare în fiecare cartier din Tirana”, Veliaj dezvăluie marea surpriză care se pregătește de Revelion

Noaptea de Revelion va fi mult diferită față de anul trecut. Comitetul de experți a stabilit un orar limitat. Cetățenii nu au voie să iasă după ora 20:30, un program care împiedică pe oricine să iasă și să sărbătorească cu familia sau să se bucure de artificii.

Primarul Erion Veliaj a dezvăluit astăzi detalii din surprizele care se pregătesc pentru noaptea de Revelion. În condițiile unui an neobișnuit, în care locul este în starea de acoperire care începe la 20:30 seara, Veliaj a spus că sărbătoarea din acest an nu va mai fi centralizată, ci se va extinde la 11 unități administrative ale capitalei, pentru adu-l în fiecare cartier.

„Cu toții am înțeles-o chiar la ani după cutremur…Am făcut o propunere, petrecerea va merge la oameni. Vom avea 11 locuri publice, unde vom arunca focuri de artificii. Toți cei care vor avea senzația sărbătorii, vor fi distribuiți în cartierele din Tirana. „La miezul nopții, când se aruncă focurile de artificii, fiecare se va bucura de balconul propriu”, a spus Velia.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here