Primul Ministru Edi Rama a dezvăluit, după șase zile de așteptare, noul nume al ministrului de Interne, Bledi Çuçi. Milva Ikonomi va lua locul lui Çuçi, fiind numit ministru al Agriculturii, Rama o conduce pe Ikonomi către Agricultură.

Bledi Çuçi va fi succesorul lui Sander Lleshaj în funcția de ministru de interne în Albania. Vestea a fost dată chiar de premierul Edi Rama, într-o postare pe Twitter. Milva Ikonomi va prelua postul de Çuçi în funcția de ministru al agriculturii. Numele au fost trimise președintelui Ilir Meta pentru decret.

Președintele Ilir Meta a vorbit despre numirea lui Bledi Çuçi în funcția de ministru de interne. „Nu vreau să vorbesc despre probleme interne. Am fost prezentat presei cu câteva propuneri.

Trebuie să mă familiarizez cu propunerile oficiale, iar răspunsul va fi cât mai curând posibil ”, a spus Meta, în cadrul conferinței comune cu președintele Kosovo, Vjosa Osmani. Rama a anunțat pe rețeaua de socializare că a trimis numele lui Bledi Çuçi președintelui Ilir Meta pentru a-l numi noul ministru de interne în locul lui Sander Lleshaj, care a demisionat după asasinarea lui Klodian Rasha, în vârstă de 25 de ani, de către un ofițer de poliție. În loc de Çuçi, Rama l-a numit pe fostul ministru Milva Ikonomi la Ministerul Agriculturii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here