Duke nisur nga data 13 dhjetor, udhëtarët do të kenë mundësinë të arrijnë në aeroportin e Otopenit “Henri Koandë” (Henri Coandă) me “Shigjetën e kaltër”.

Sipas faqes së internetit të hekurudhës rumune, udhëtimi zgjat nga 20-25 minuta. Udhëtarët e kanë këtë mundësi të udhëtojnë nga stacioni i trenit përmes një treni të drejtëpërdrejtë në Aeroportin Ndërkombëtar “Henri Koandë”. Sa i takon qarkullimit të trenave nga apo drejt stacionit të trenit, informacionet mund të merren me www.cfrcalatori.ro. Biletat mund të blihen online në faqen e internetit, ose dhe në pikat e shitjes në stacionet e linjës hekurudhore. Vetë hekurudhat rekomandojnë blerjet online dhe pagesat nëpërmjet kartave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here