23 Maji është një datë e shënuar për arumunët kudo ku ata jetojnë. Prej vitit 1905 kjo datë njihet Dita Kombëtare e Arumunëve. Në nderim të saj komuniteti përkushtohet dhe e feston në mënyra të ndryshme.  Komuniteti arumun njihet nga shoqëria shqiptare dhe respektohet shumë për cilësitë dhe virtytet që ai ka.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.